Domein Bekemolen |

 

 

 

×

A propos de nous

“Domein Bekemolen” heeft een geschiedenis die teruggaat tot in de vroege middeleeuwen. Het is het de enige site in Vlaanderen met zowel een water- als een windmolen. Daarenboven bevinden zich prachtige vijvers op het domein die in vroegere tijden dienst deden als spaarbekken voor de watermolen. Het domein bevindt zich vlakbij de dorpskern van Mullem en leunt aan tegen een natuurgebied.  
Het domein is een ideale uitvalsbasis voor natuurwandelingen door de Vlaamse Ardennen en als rustpunt.  

In het hoevegebouw naast de molen bevindt zich het feeërieke « Restaurant Bekemolen », met aansluitend de kunstgalerij. De “Hiëronymusch Bosch” - kroeg bevindt zich dan weer in de ruimte waar vroeger lijnolie geslagen werd. In de tuin bevindt zich een terras met uitzicht op de vijvers en een speelweide voor kinderen. De windmolen is als monument beschermd.

Gallery picture
De Molen

“Domein Bekemolen” heeft een geschiedenis die teruggaat tot in de vroege middeleeuwen. Het is het de enige site in Vlaanderen met zowel een water- als een windmolen.

Gallery picture
Kunstgalerij

In het hoevegebouw worden permanent kunstwerken uit de eigen collectie van het domein tentoongesteld.

Gallery picture
Kroeg

Op de plaats waar vroeger de watermolen graan maalde en olie sloeg is thans een gezellige kroeg ingericht met als thema « Hiëronymusch Bosch ». Een ideale plek om aan de gezellige open haard uit te rusten tijdens een fiets- of wandeltocht.

Gallery picture
Restaurant

Het restaurant heeft een romantisch-oriëntalistisch interieur en biedt u uitmuntende gastronomie in een feeëriek kader. In de zomer kan u tevens op het terras met uitzicht op de vijver genieten van een drankje of een hapje.

Domein Bekemolen

Westerring 72
9700 Oudenaarde

 

 

 

 
Retour au sommaire

La carte

les Menus

Reserver

Code

Bulletin

enregistrer

Vous permet un abonnement gratuit à notre newsletter. Les informations que vous fournissez ne seront utilisées à cette fin et rien d'autre. Si vous n'êtes pas enregistré, remplir les informations demandées ci-dessous et cliquez sur Envoyer


désinscrire

Si vous êtes déjà inscrit, remplissez supprimer. Votre adresse email vos données


Trouver chez nous

Galerie des arts

Evenements

Download APP